Virtuagym

virtuagym

Iedereen die lid wordt van ons trainingscentrum krijgt van ons automatisch een PRO Virtuagym account. U ontvangt hiervoor een activatie e-mail op het e-mailadres dat u bij ons heeft opgegeven bij uw inschrijving.

Wat is Virtuagym?
Wanneer u de activatie-mail heeft geopend en een account heeft aangemaakt, kunt u (wanneer u bent ingelogd) terecht in onze eigen Trainingscentrum De Linie community. Hier plaatsen wij de laatste nieuwtjes van ons traingscentrum. Daarnaast kunt u zich in Virtuagym VIA HET LESROOSTER aanmelden voor de lessen. Virtuagym is bovendien perfect geschikt om uw trainingsoefeningen en voortgang in bij te houden. Nog een andere optie is om lid te worden van allerlei groepen, waarin mensen trainingstips uitwisselen. Kortom, Virtuagym biedt een fijne ondersteuning bij een gezonde levensstijl.

U kunt Virtuagym gebruiken in zowel uw webbrowser, op uw tablet of telefoon. Voor de laatste twee moet u de app “Virtuagym” downloaden. Deze vindt u in de App Store.

– Ik fitness
Als u bij ons fitnest, dan kunt u uw account bijvoorbeeld gebruiken om uw trainingsschema in bij te houden. Wanneer u een afspraak heeft gehad met een van onze fitnessinstructeurs zal hij of zij uw trainingsschema op de online omgeving van Virtuagym zetten. Zo kunt u er op ieder moment van de dag bij, zowel vanaf de bank, als u buiten aan het sporten bent of natuurlijk als op de sportschool het trainen bent. De app biedt echter nog veel meer mogelijkheden. Kijk er eens in rond en u zult zien dat u het op verschillende manieren kunt gebruiken om uw sportsessies te ondersteunen.

– Ik doe mee aan een lesvorm
Doet u mee aan een lesvorm? Dan moet u zich online, in het rooster binnen Virtuagym, aanmelden voor een les. Kunt u niet meedoen met de les, maar had u zich wel aangemeld? Dan kunt u zich ook via uw account weer afmelden.

Het systeem werkt met credits. Stel, u heeft een abonnement voor 2 keer per week lesvorm. Dan krijgt u van het systeem 2 credits per week en kunt u zich die week voor 2 lessen aanmelden. Wanneer u zich voor een les aanmeldt gaat daar 1 credit vanaf. Wanneer u zich voor een les afmeldt, krijgt u 1 credit terug.

Hoe meldt u zich aan voor een les? Nadat u een account heeft aangemaakt, logt u in en gaat u naar “Rooster”. Hier ziet u duidelijk overzicht van hoe het in z’n werk gaat: https://virtuagym.zendesk.com/hc/nl/articles/205444981-Hoe-boek-ik-een-les-in-het-rooster-op-mijn-mobiel- U kunt zich ook voor meerdere lessen per keer aanmelden.

Hoe meldt u zich af voor een les?
Wilt u zich voor een les afmelden? Dit werkt hetzelfde als aanmelden! U hoeft dus géén bericht in de community te plaatsen of ons te bellen. Meld u af binnen de app en u krijgt direct een credit terug, die u kunt gebruiken voor een andere les.

Klik hier om in te loggen op Virtuagym.

Heeft u vragen over hoe u Virtuagym kunt gebruiken? U kunt een kijkje nemen in de online help-omgeving van Virtuagym. Komt u er niet uit, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen en dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.