Over De Linie

Al ruim twintig jaar kunt u, langs de rand van de Linie en in het hart van Den Helder, terecht in onze fysiotherapiepraktijk en trainingscentrum. Per 1 januari 2016 draagt ons bedrijf de naam ‘Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie’. Het voormalige Sportgezondheidscentrum en Fysiotherapeutisch Centrum Sportlaan zijn samengesmolten en hebben hun krachten gebundeld. Hierdoor is het nog beter mogelijk onze visie m.b.t. gezond bewegen, verantwoord sporten en professionele begeleiding bij uw lichamelijk herstel toe te passen.

De bedrijfsvoering is in handen van de fysiotherapeuten Carla Hopman en Edwin Bromlewe. Daarnaast wordt het fysiotherapieteam versterkt door Pablo Caceres Salgado. Ons team in het trainingscentrum bestaat uit een groep enthousiaste instructeurs/instructrices en ervaren baliepersoneel, die altijd voor u klaar staan.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":3000,"speed":300,"arrows":"true","dots":"true"}

Fysiotherapie
Fysiotherapie De Linie is een vooruitstrevende praktijk met een breed pakket aan fysiotherapeutische specialisaties. We beschikken over verschillende fysiotherapie-ruimtes die zijn voorzien van moderne apparatuur. Naast reguliere fysiotherapie behoren o.a. manuele therapie, dry needling, kinesio taping, Redcord en stabiliteitstraining tot de behandelmogelijkheden. Deze specialisaties geven de mogelijkheden om op een, voor u, specifieke manier de juiste oplossing te bieden voor uw aandoening.
Meer informatie over onze specialisaties of maak een afspraak.

Het trainingscentrum
Het trainingscentrum biedt diverse trainingen voor alle leeftijden en van de beginnende sporter tot de zeer ervaren sporter. Wilt u succesvol begeleid worden naar een sportief leven of bent u sporter die zijn prestaties wil verbeteren? Onze insteek is u te ontwikkelen tot een veelzijdige en goede beweger. Er wordt door ons veel aandacht besteed aan het verbeteren van kracht, stabiliteit, mobiliteit en conditie. Hiermee voorkomt u blessures, verbetert u sportprestaties en houdt u plezier in het sporten. We hebben de kennis en trainingen in huis om voor u een veelzijdig, afwisselend en persoonlijk trainingsplan te maken.
Lees hier meer over trainen bij De Linie.

De hardloopanalyse
Veel sporters focussen op 1 specifieke sport. Zoals bijvoorbeeld de hardloper die weet welke tijden hij wil lopen en zich door een deskundige goed schoeisel laat aanmeten. Dat is een goed begin maar wij gaan letterlijk een stap verder! Door middel van een (hard)loopanalyse in ons running lab leggen wij met high speed camera’s uw looptechniek vast. Trainingscentrum de Linie is de enige in de omgeving die deze expertise heeft. Er wordt gekeken naar stabiliteit van het bekken, de heupen, de knieën, voeten en natuurlijk uw houding. Dit geeft advies ter herstel en preventie van klachten maar ook tips om doelgerichter en effectiever te trainen.
Meer informatie over de hardloopanalyse.

Nieuwsgierig geworden?

Kom gezellig langs of lees hier meer over het maken van een afspraak bij de fysiotherapeut of hier over hoe u lid kunt worden van ons trainingscentrum.

Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie is gevestigd aan de Sportlaan 32 te Den Helder. We bieden voldoende parkeermogelijkheden met een invalidenparkeerplaats en zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie
Sportlaan 32
1782 ND Den Helder
Telefoon: 0223-623742
Mail: info@fysioentrainingdelinie.nl

Onze openingstijden

Maandag 08.30u – 21.00u
Dinsdag 08.30u – 21.00u
Woensdag 08.30u – 21.00u
Donderdag 08.30u – 21.00u
Vrijdag 08.30u – 21.00u
Zaterdag 09.30u – 13.00u
Zondag 09.30u – 13.00u