Specialisatie: Redcord (Neurac-methode)

Redcord (neurac methode) bij De Linie

Wat is de Neurac-Methode en wat zijn Redcords?

De Neurac-methode (Neuromuscular Activation) is een succesvolle behandelingsmethode voor acute en chronische pijnen en tevens geschikt voor alle spiergerelateerde blessures als gevolg van verstoorde spierbalans in het lichaam. We sporen zwakke schakels in je lichaam op, versterken deze, en schakelen compensatiegedrag uit. Door gebruik te maken van gepersonaliseerde oefeningen door middel van Redcord touwen proberen we het lichaam terug te brengen naar pijnvrij bewegen. Het is daarnaast bijvoorbeeld geschikt om rug- en nekklachten te behandelen en als preventie voor sportblessures.

De 4 steunpilaren van Redcord zijn:

– Oefeningen met eigen lichaamsgewicht
– Vibratie
– Pijnvrij bewegen
– Juiste dosering van de oefeningen

De Neurac methode is gebaseerd op up-to-date research en op een lange traditie van wetenschappelijke toepassing van gesloten keten oefeningen. De Neurac-methode is effectiever dan andere methodes wanneer het Neuro-musculaire systeem willen veranderen.

Redcord neurac methode De Linie

Voor wie is Neurac geschikt?

– Mensen met alle soorten acute en chronische pijn
– Mensen die de algemene belastbaarheid van hun lichaam willen verhogen
– Voor iedereen die op een wetenschappelijke en onderbouwde manier wil werken aan preventie:
– Sporters die aan blessure preventie willen doen
– Vermijden van recidieven in rug- en nekklachten
– Houdingstraining

Kijk voor meer informatie op www.redcordnederland.nl.

Interesse in een Recordbehandeling? Informeer naar de mogelijkheden via e-mail (info@fysioentrainingdelinie.nl), telefoon (0223-623742) of bij ons aan de balie. Geef daarbij aan dat u interesse heeft in Redcord en dan verwijzen wij u daar naar Carla Hopman, onze fysiotherapeute die gespecialiseerd is in Recordtherapie.

SaveSave

SaveSave