Ons fysiotherapieteam bestaat uit vier fysiotherapeuten die voor u klaar staan. Hier onder leest u meer over hen.

Edwin Bromlewe

Edwin Bromlewe
Edwin Bromlewe

Naast fysiotherapie was de academie voor lichamelijke opvoeding een mogelijke keuze om na de middelbare school in verder te gaan. Uiteindelijk werd fysiotherapie de keuze. Na de opleiding Fysiotherapie in 1985, kwam ik tot de ontdekking dat ik eigenlijk te weinig handvatten en kennis had om verder te komen in dit vak en ben ik de opleiding  Manuele Therapie, methode Eindhoven, gaan volgen. Deze opleiding heeft een verdieping en verbreding in het inzicht in het behandelen van klachten van de wervelkolom en extremiteiten gegeven.

Tot op heden werk ik als vrij gevestigde fysiotherapeut en heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Naast Manuele Therapie methode Eindhoven pas ik Dry Needling toe, medische fitness, schoudertherapie volgens Stenvers, hartrevalidatie, stabiliteit training en algemene revalidatie. Na de opleiding tot reconditioneringstherapeut is het onder begeleiding  revalideren na een operatieve ingreep, beperking of blessure een van de leuke onderdelen binnen mijn werk.

Ik ben verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam, fysiotherapie  en de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan en begeleid stagiaires van deze opleidingen tot beginnend beroepsbeoefenaar.

Carla Hopman

Carla Hopman tijdens het uitvoeren van de Redcordtherapie
Carla Hopman tijdens het uitvoeren van de Redcordtherapie

In  1983 ben ik gestart met  de opleiding Fysiotherapie “ Jan van Essen” in Amsterdam en in 1988 heb ik mijn diploma Fysiotherapie gehaald. Een pittige studie, maar in een gezellige en bruisende stad als Amsterdam, zeker geen straf! Na een aantal jaar als waarnemend fysiotherapeut te hebben gewerkt, heb ik mij gevestigd in een particuliere praktijk in den Helder.

Al werkend in de praktijk heb ik mij ontwikkeld in mijn handelen en in de omgang met mensen. Tevens heb ik ervaren dat de opleiding fysiotherapie “slechts” de basis is van de kennis die je nodig hebt om als fysiotherapeut aan het werk te kunnen. Om me verder te ontwikkelen ben ik de opleiding Osteopathie gaan doen. Na vijf jaar studie heb ik, naast mijn werk als fysiotherapeut in den Helder, een praktijk voor Osteopathie geopend in Anna Paulowna. Beide beroepen zijn “ beroepen in beweging”  en vergden veel tijd en energie naast het voeren van de praktijk. Na een aantal jaar heb ik de keuze gemaakt om alleen met fysiotherapie verder te gaan, uiteraard wel met de kennis en kunde die ik als Osteopaat verworven had.

Doormiddel van cursussen heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van problemen van de bekkenbodem en (zwangerschap gerelateerde-) bekkenpijn. Door deelname aan een werkgroep van bekkenfysiotherapeuten heb ik kennis gemaakt met een groep zeer gedreven collega’s waardoor goede intercollegiale contacten ontstaan zijn.

Voor het actievere deel rondom de zwangerschap heb ik de cursus Zwangerfitt ® en Pilatus peripartum gedaan. Dit niet direct met het idee om zwangerschapseducatie te gaan geven, maar wat niet is, kan nog komen…

Pablo Caceres Salgado

Pablo Caceres
Pablo Caceres

Mijn naam is Pablo Caceres. Sinds oktober 2015 ben ik gediplomeerd Fysiotherapeut en sinds januari 2016 werkzaam bij Fysio- en trainingscentrum De Linie. Ik heb gekozen voor het vakgebied van Fysiotherapeut omdat ik zeer geïnteresseerd ben in de complexe en efficiënte machine die wij het menselijk lichaam noemen. Het samenspel van spieren, pezen en botten en de aansturing daarvan via ons zenuwstelsel is iets wat mij altijd zeer heeft verwonderd.

In mijn therapeutisch handelen maak ik gebruik van de meest recente en evidente behandeltechnieken behorend bij een basisfysiotherapeut en pas ik in specifieke gevallen ook medical taping/kinesiotape toe. Buiten Fysiotherapie ben ik ook zeer geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met fitness en gezonde voeding.

———

Tevens begeleiden wij gedurende het jaar meerdere stagaires.