Fysiotherapie

Een van onze fysiotherapieruimtes

Fysiotherapie De Linie is een vooruitstrevende praktijk met een breed pakket aan fysiotherapeutische specialisaties. We beschikken over verschillende fysiotherapie-ruimtes die zijn voorzien van moderne apparatuur. Naast reguliere fysiotherapie behoren o.a. manuele therapie, dry needling, kinesio taping, Redcord en stabiliteitstraining tot de behandelmogelijkheden. Deze specialisaties geven de mogelijkheden om op een, voor u, specifieke manier de juiste oplossing te bieden voor uw aandoening.
Meer informatie over onze specialisaties of maak een afspraak.

Aanmelding

U kunt zich, maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 21.00 uur en in het weekend tussen 9.30 en 13.00 uur, aan de balie of telefonisch aanmelden voor een behandeling. Dit kan met een verwijzing van de huisarts of specialist of zonder verwijzing. In het laatste geval maakt u gebruik van Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). Ook kunt u berichten achter laten per e-mail via info@fysioentrainingdelinie.nl. Wij hebben geen wachtlijst en streven er naar dat u binnen 48 uur een afspraak heeft voor een behandeling.

Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie heeft een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wij werken volgens de richtlijnen van het KNGF, zijn BIG geregistreerd en voldoen aan de kwaliteitseisen van het Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Tevens zijn wij aangesloten bij de beroepsverenigingen KNGF en NVMT.

Menu
> Afspraak maken
> Onze fysiotherapeuten
> Specialisaties
> De (hard)loopanalyse
> Tarieven